close
  • zondag 24 oktober

Grijp nu je kans...

Win een week lang toeren in deze camper!

Als trouwe lezer van 50+ bieden we jou een complete camper-vakantieweek ter waarde van €850,-. In een prachtig nieuwe camper, die plaats biedt aan twee tot vier personen, kun je 10 september t/m 17 september reizen naar waar je maar wilt en verblijven op plaatsen die jouw voorkeur hebben. Kortom; wij bieden je de mogelijkheid de ultieme vrijheid te beleven!

Schrijf ons waarom juist jij met je partner, kinderen, familie of vrienden een week lang met de aangeboden camper op pad wil. Heb je een specifiekere bestemming voor ogen? Waarom zou je met een camper willen? Wat is er zo boeiend aan jouw manier van reizen? Vertel het ons via onderstaand formulier om in aanmerking te komen voor deze prachtige prijs.

Wie op reis is, maakt foto’s en hoe leuk zou het zijn als wij dagelijks van jou een foto mogen ontvangen, met misschien een paar woorden over waar deze is genomen. Wie weet schuilt er in jou zelfs wel een ware schrijver van reisverhalen. Maar met een dagelijks fotoverslagje zijn we al reuzeblij om de lezers op de hoogte te houden van jouw fantastische camperavontuur.

De camper

Als je wint krijg je deze camper van WorldWide Campers tot je beschikking. Deze camper is van alle gemakken voorzien; inclusief een keuken met koelkast, vriezer en 2/3-pits gasfornuis. De bestuurder en de bijrijdersstoel kunnen worden gedraaid, waardoor een gezellige zithoek ontstaat (die kan worden uitgeklapt om een bed te maken). Er is een kledingkast en een toiletruimte. Onder het vaste bed (Frans bed / tweepersoonsbed) is een ruimte waar u uw bagage kunt opbergen.

HOERA DE WINNAAR IS BEKEND!

Gefeliciteerd CHRISTIEN!

Alvast veel plezier met jouw camperavontuur!