close
  • maandag 28 september

Zoek niet verder

Verzeker je bij United Consumers

Persoonlijk spaartegoed

Hoe meer mensen gezamenlijk kiezen voor een goeie verzekering, hoe goedkoper deze kan worden aangeboden. Dat is de kracht van de United Consumers VGZ zorgverzekering. De korting wordt middels een persoonlijk spaartegoed aangeboden en je kunt deze laten uitbetalen wanneer jij dat wenst. Dat is nog eens een zorgverzekering op maat!

Leuker Leven

Wat heeft een zorgverzekering met jouw spaargedrag te maken? Bij VGZ gaat dit hand in hand, en altijd in jouw voordeel. Stap over naar de United zorgverzekering en je bespaart niet alleen 10 procent op de basisverzekering, maar VGZ helpt je ook nog eens daadwerkelijk te sparen. En dat schept ruimte voor heel veel leuke dingen, van een dagje uit tot een nieuwe laptop.

U kiest

Kies je voor de United Consumers VGZ zorgverzekering dan krijg je te allen tijde een fikse korting en kun je je op maat aanvullend verzekeren. Je kunt ook de keuze maken voor de aantrekkelijk geprijsde Bewuzt zorgverzekering die je, afgestemd op jouw eigen situatie, kunt aanvullen met maar liefst vier pakketten. Zo is er ook speciaal voor 50 plussers een pakket.

Wat kun je verwachten

hoge korting op uw basisverzekering
keuze uit meerdere aanvullende verzekeringspakketten
uitgebreide dekking
korting in combinatie met een persoonlijk spaarsysteem
goedkope zorgverzekering
overstappen wordt volledig voor je geregeld
24 uur per dag gezondheidsadvies, online en telefonisch