close
  • zaterdag 27 november

Gegarandeerd nieuwe klanten en omzet!

Succesvol adverteren bij 50+ doelgroep

1. Jij een banner op 50+

Je koopt voor een jaar een online advertentie (banner) op 50+ in Nederland. Jij betaalt voor deze jaar-banner à 125 euro per maand, slechts 750 euro. Je krijgt dus een half jaar cadeau en bespaart hier 750 euro mee!

2. Onze lezers jouw kadobon

50+ neemt 250 euro aan kadebonnen bij jou af en geeft deze weg door middel van leuke acties, puzzels of gekoppeld aan een artikel op onze site. Dit wordt altijd extra gepromoot in jouw verzorgingsgebied via Facebook.

3. Klant erbij, omzet omhoog

Afhankelijk van de te winnen prijs zijn mensen geïnteresseerd in jouw producten. Ze worden jouw klant. Boven op het bedrag dat je via de bonnen terug verdient, zal er waarschijnlijk voor een hogere prijs gekocht worden.

50+ in Nederland biedt jou

[one-half-first]

  • Gericht adverteren voor de 50+ doelgroep in jouw provincie
  • Fikse korting op het advertentie-jaartarief
  • Gratis ontworpen banner en gratis te wijzigen gedurende de online periode
  • Storytelling op de site, uw klant verteld zijn positieve beleving

[/one-half-first][one-half]

  • Gegarandeerde afname van 250 euro aan kadebonnen
  • Acties op het 50+ in Nederland
  • Bekendheid bij onze lezers voor jouw bedrijf
  • Grote kans op nieuwe klanten en dus omzet n.a.v. jouw investering

[/one-half]

Een voorbeeld

Een jaar lang adverteren

Als eigenaar van een sportzaak doe je mee aan 50+ en besluit een jaar lang te adverteren voor 750 euro. 50+ in Nederland neemt 10 bonnen ter waarde van 25 euro bij jou af, die gedurende het hele jaar in een aantal acties onder de aandacht worden gebracht. Een voorbeeld is onze actie: ‘Meld je aan voor de 50+ hardloopgroep en ontvang een waardecheque t.w.v. 25 euro aan sportartikelen’.

Jouw bedrijf wordt steeds als adverterend bedrijf genoemd bij iedere uiting over de betreffende actie. Ook bieden we jou storytelling, een artikel over jouw bedrijf of product dat na jouw goedkeuring op de site wordt geplaatst en gedeeld via social media. Storytelling wordt ingezet naar aanleiding van een ingeleverde bon door een tevreden klant.

Onze lezers worden jouw klant

Stel je voor dat 8 van de 10 lezers die een kadobon ontvingen jouw zaak bezoeken. Wat besteden zij? 2 kopen voor 25 euro, 4 kopen voor 75 euro en 2 kopen voor 125 euro. Resultaat: een omzet van 400 euro boven op de bonnen.

Opbrengst:

750 euro – investering
250 euro – rendement
400 euro – rendement
8 nieuwe klanten in de zaak
artikel op de site en verspreid via social media

Jij verdient je investering terug

Dit voorbeeld geeft aan dat er zeker een rendement te verwachten is en bekendheid voor je bedrijf. Stel: geen enkele lezer levert een bon in of iedere klant koopt exact voor 25 euro. Dan is je rendement nog altijd 250 euro en tien nieuwe klanten! Met andere woorden: je verdient altijd je investering terug!

Start met adverteren

Een grotere kans op rendement dan welke advertentie u elders ook plaatst!