close
 • zondag 1 augustus

Jouw hotel op de kaart! 

Succesvol adverteren bij 50+ doelgroep

1. Jij een online profiel op 50+

Je koopt voor een jaar een online profiel & banner op 50+. Daarmee maak je deel uit van ons online platform en ben je altijd zichtbaar. Je betaalt voor een jaarprofiel & jaar banner in het thema vakantie en reizen slechts 750 euro.

2. Onze lezers jouw hotelbon

50+ neemt 5 hotelbonnen van 50 euro bij jou af en geeft deze weg door middel van leuke acties, puzzels of gekoppeld aan een artikel in het online magazine 50+. Dit wordt altijd extra gepromoot in jouw verzorgingsgebied via Facebook.

3. Klant erbij, omzet omhoog

Onze lezers zullen graag bij jou komen overnachten, wat betekent dat ze jouw gast worden. Boven op het bedrag dat je via de bonnen al terug verdient, zullen zij zeer waarschijnlijk extra besteden.

50+ in Nederland biedt jou

[one-half-first]

 • Zichtbaar voor de 50+ doelgroep
 • Een online hotelprofiel
 • Fikse korting op het publicatie-jaartarief
 • Gratis wijzigingen gedurende de online periode
 • Storytelling in ons online magazine, jouw klant vertelt zijn positieve beleving

[/one-half-first][one-half]

 • Gegarandeerde afname van 250 euro aan hotelbonnen
 • Acties op in het online 50+ magazine
 • Bekendheid bij onze lezers voor jouw bedrijf
 • Grote kans op nieuwe klanten en dus omzet n.a.v. jouw investering
 • Een grotere kans op rendement dan welke publicatie je elders ook plaatst!

[/one-half]

Een voorbeeld

Een jaar lang zichtbaar met jou hotel als hotspot op 50+

Als hoteleigenaar doe je mee aan 50+ en besluit eje en jaar lang jezelf in de schijnwerpers te zetten voor 750 euro. 50+ neemt 5 hotelbonnen ter waarde van 50 euro bij jou af, die gedurende het hele jaar in een aantal acties onder de aandacht worden gebracht. Een voorbeeld is de actie: ‘Stuur je mooiste Nederlandse vakantiefoto in en maak kans op een hotelbon van 50 euro. We vragen deze mensen natuurlijk na het verblijf bij jou een review te schrijven over jouw hotel.

Jouw hotel wordt steeds genoemd bij iedere uiting over de betreffende actie. Ook bieden we jou storytelling, een artikel over jouw bedrijf, bijvoorbeeld een ondernemersportret, dat na jouw goedkeuring op de site wordt geplaatst en gedeeld via social media. Storytelling wordt ingezet naar aanleiding van een ingeleverde bon door een tevreden klant.

Onze lezers worden jouw klant

Stel je voor dat de 5 lezers die een hotelbon ontvingen jouw hotel bezoeken. Wat besteden zij? 2 nemen een verblijft voor 125  euro, een ander plakt er een nachtje aan vast en besteedt voor 195  euro en de andere 2 besteden tijdens hun verblijf een etentje erbij en komen op 249  euro. Resultaat: een omzet van 693 euro boven op de bonnen.

Opbrengst:

750 euro = investering
250 euro = rendement (Door ons gekochte hotelbonnen.)
693 euro ( 943 – 250 euro aan bonnen ) = rendement
Nieuwe klanten in de zaak
Artikel op de site en verspreid via social media
Leuke reviews

Deze aktie levert met dit voorbeeld kost 750 euro maar levert 943 euro op. Daarnaast staat het hotel nog een jaar lang online met een banner onder het thema ‘vakantie en reizen’. De 5 gasten van de bonnen kunnen een review achterlaten en 1 van de klanten wordt geïnterviewd, d.m.v. story telling, de beleving van de klant is immers essentieel!

Jij verdient je investering terug

Dit voorbeeld geeft aan dat er zeker een rendement te verwachten is en bekendheid voor je bedrijf. Stel: geen enkele lezer levert een bon in of iedere klant verblijft exact voor de waarde van de bon. Dan is je rendement nog altijd 250 euro en een aantel nieuwe nieuwe klanten! Met andere woorden: je verdient altijd je investering terug!

Claim nu uw plek!

Er zijn slechts twee plekken per gemeente beschikbaar. Een grotere kans op rendement dan welke advertentie je elders ook plaatst!