Sport ook mee met ons!

Maak jezelf sterker!

Boven de vijftig jaar en op zoek naar een aantal maatjes om mee te sporten? Liefhebber van sport en op zoek naar een manier om je spieren sterker te maken? Personal Trainer Tijn heeft speciaal voor mensen boven de vijftig jaar een ‘op maat’ training ontwikkeld.

In kleine groep zorgt hij ervoor dat je 8 weken lang, twee keer per week een uur lang een effectief trainingsprogramma kunt volgen waarbij zowel je conditie als je sporttechniek verbeteren.

Een persoonlijke intake met een aantal krachtmetingen zorgt ervoor dat je gericht aan de slag kunt. Je krijgt een duidelijke uitleg en doet zowel in de sportzaal als buiten oefeningen om je spieren sterker te maken. En daar heb je zowel in het dagelijkse leven als tijdens het sporten veel profijt van. Bovendien is het enorm gezellig in zo’n groep met leeftijdgenoten.

 ’Je moet er wel iets van leren, dat heet duurzaam sporten’

De 50+ groep traint twee keer per week, op maandag van 20.15 tot 21.15 en op vrijdag van 19 tot 10 uur, met een uitwijkmogelijkheid naar de woensdagavond van 19 tot 20 uur (mocht je op vrijdag verhinderd zijn). De kosten zijn 59,95 euro voor 16 trainingen. De tweede groep gaat in februari van start. Je kunt je daar voor aanmelden door een mail te sturen aan julia@50plusinnederland.nl.
Full 2
Culinaire routes
De leukste restaurants, de meest verfijnde smaken, de eerlijkste gerechten.
Full 2
Full 2
Fiets, wandel- en vaarroutes
Kom lekker in beweging en loop of fiets een mooie route!
Full 2
Full 2
Er op uit
Nederland is veelzijdiger dan je denkt. Laat het dagelijkse leven even achter je en geniet!
Full 2
Full 2
Schrijf mee
Vertel jij graag mooie verhalen? Schrijf dan mee met de redactie van 50+
Full 2
previous arrow
next arrow
Scroll naar boven
Scroll naar top