Eerste digitale Magazine bij 50plusinnederland

Fifty Fit and Free is het eerste digitale magazine van 50plusinnederland.nl. Een 52 pagina’s tellend magazine vol interviews en verhalen over sport, bewegen, fit zijn en je vrij voelen. Over op een positieve manier ouder worden, je goed voelen en doen wat je echt wilt. Conclusie: boven de vijftig wordt het gewoon een stuk leuker!

Neem nou de 54-jarige Caroline die in haar uppie met een camper gaat reizen. Of de 84-jarige Henk die super positief in het leven staat, nog dagelijks zijn lijf traint en met gemak even plankt. Lees ook het informatieve maar vooral realistische verhaal van deskundige José over wat goede voeding is en het interview met fysiotherapeut Rutger over hardlopen, en hoe je dat tot op hoge leeftijd kunt blijven doen. En vooral waarom je dat zou doen. Eerlijke en oprechte verhalen met en over mensen die vol in het leven staan.

Download hier het magazine en doe je tegoed aan deze verhalen speciaal voor jou geschreven. Bovendien geven we twee DSTRCT Portland tassen van The Bagstore cadeau aan lezers die ons feedback geven op dit eerste Fifty Fit and Free digitale magazine.

Full 2
Culinaire routes
De leukste restaurants, de meest verfijnde smaken, de eerlijkste gerechten.
Full 2
Full 2
Fiets, wandel- en vaarroutes
Kom lekker in beweging en loop of fiets een mooie route!
Full 2
Full 2
Er op uit
Nederland is veelzijdiger dan je denkt. Laat het dagelijkse leven even achter je en geniet!
Full 2
Full 2
Schrijf mee
Vertel jij graag mooie verhalen? Schrijf dan mee met de redactie van 50+
Full 2
previous arrow
next arrow
Scroll naar top